Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 29-1-2024.

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website dbgi.nl gebruikt.

1. Acceptatie van Voorwaarden

Door toegang te verkrijgen tot of gebruik te maken van de diensten op dbgi.nl, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met alle voorwaarden, dien je geen gebruik te maken van deze website.

2. Wijzigingen in de Voorwaarden

Spellengilde behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig de voorwaarden te controleren op updates. Door het voortgezette gebruik van de website na wijzigingen in de voorwaarden, ga je akkoord met de herziene voorwaarden.

3. Gebruik van Onze Diensten

a. Je stemt ermee in dat je onze diensten niet zult gebruiken voor onwettige of ongeoorloofde doeleinden.

b. Spellengilde behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot onze diensten te beëindigen of te beperken.

4. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op Spellengilde is eigendom van Hidden Gems Agency en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud te reproduceren, verspreiden of anderszins te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Spellengilde.

5. Privacybeleid

Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met ons privacybeleid. Lees ons privacybeleid zorgvuldig door voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

6. Externe Links

Spellengilde kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van dergelijke links.

7. Aansprakelijkheid

a. Spellengilde is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten.

b. Het gebruik van Spellengilde is op eigen risico. Wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de inhoud.

8. Toepasselijk Recht

Deze algemene voorwaarden vallen onder de wetten van Nederland. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Doetinchem.